Les Trappeurs

Voorzieningen

Wij hebben dit huis gebouwd met de bedoeling om gastenkamers aan te bieden (chambres d'hôtes): het geheel is dus grondig overdacht en zorgvuldig ontworpen met de intentie u van bij het begin van  te verwennen en u een zo aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen. Uw welzijn is onze bekommernis.

Gelijkvloers

Private ingang voorbehouden aan de gasten met toegang tot een vestiaire, de hal, toilet en wastafel, uitgehakt in een  teakhouten stam.
 
In de Finse sauna kan u heerlijk ontspannen en tot rust komen.  Vestiaire/kleedkamer en douche bevinden zich vlakbij naast de sauna (sauna reserveren / aanvragen bij de eigenaar).
 
Eetzaal - restaurant   is uitsluitend beschikbaar voor onze gasten en geeft u de mogelijkheid om te genieten van het ontbijt, of de lunch indien u dat wenst.  Een Skandinavische houtkachel met kachelruit  brengt een gezellige sfeer en laat u genieten van het dansende vlammenspel (mogelijkheid om te grillen op het houtvuur!).


Professionele keuken
Bernard is 'maitre d'hotel' en samen met Delphine zullen zij u verrassen met heerlijke en lokale gerechten. Met een passie voor verfijnd, lekker en creatief eten.  Laat u culinair verwennen en geniet van het samenzijn, met uw partner, familie en vrienden.  
« Samen eten is de 'olie' van de vriendschap! » (Felix Timmermans).
 
Ruimte voor kinderen - 'Kindjes Huis' - Baby oppas!
Erkend en gecontroleerd door de Rijksdienst voor Kinderen.  Er is  opvang voor kinderen jonger dan 4 jaar: uw schattebout is in goede handen tijdens uw vakantie. (alleen op reservatie). Aparte crêche !
 
Een garage,  met gelegenheid om uw fiets of motor veilig en droog te parkeren.
Ruime parkeergelegenheid voor uw wagen op het domein.

Verdieping
 
Een eiken trap brengt u rechtstreeks naar uw kamer.  Woongedeelte van de eigenaars en gastenkamers zijn volledig gescheiden.  Alle kamers hebben toegang vanaf de zeer ruime lounge.
 
Vanuit uw privélounge met een adembenemend panorama kan u van het aperitief genieten of een boek of magazine lezen.  Boeken over de natuur en de regio, gezelschapsspelletjes, toeristische informatie over activiteiten, attracties en beziendswaardigheden in de regio staan tot uw beschikking.  
Deze lounge kan ook dienen als ruimte voor andere activiteiten, natuurstages, yoga, meditatie, schilderen, of welk seminarie u ook maar wenst.