RESERVERINGEN: BELANGRIJK! LEES VOORDAT U BOEKT!

 
Voordat u boekt, is het essentieel om contact met mij op te nemen via e-mail: bernardiweins@gmail.com of telefonisch: 0475/489840 om de beschikbaarheid te garanderen. De kalender van de reserveringsmodule is niet altijd up-to-date door de vele wijzigingen in verband met de Covid... Anderzijds vraag ik liever geen aanbetaling (gratis annuleren)
 
SANITAIRE MAATREGELEN
 
Bijzondere aandacht wordt besteed aan het onderhoud van het huis en de schoonmaak van de kamers. Het dragen van een mondkapje is verplicht in het gebouw en gel is beschikbaar in alle kamers.
Graag verwelkomen wij u!
Bernard

 

Les trappeursAls u een ontspannende tijd wil doorbrengen, op uzelf, een romantisch verblijf met twee of in familieverband, verwelkomen wij u graag om te verblijven voor één of meer nacht(en) in ons houten huis.

Gelegen in het prachtige dorpje Laneuville-au-Bois, zult u genieten van een adembenemend uitzicht over de vlakte en het bos van St-Michel Frey ...

Onze kamers hebben een eigen toegang, een sauna, een eethoek en een lounge die naar drie comfortabele kamers leiden, waaronder een familie-suite. Elke kamer heeft een badkamer, internetverbinding, CMV ventilatie, elektrische handdoekendroger ...

 

De decoratie is volledig geïnspireerd op de natuur. Al onze materialen zijn milieuvriendelijk en slechte golven en straling werden maximaal vermeden.
Rustige en vredige nachten zijn verzekerd. Een lokaal ontbijt wordt voorzien. Mogelijkheid van eenvoudige-, specialtiteiten- of gastronomische maaltijden.

 

chambre d’hôtes biologique chambre d’hôte avec wifi chambre d’hôte non fumeur animaux non admis  chambre d’hôtes nature

100% nature

La maison est située à l’orée des bois et du village avec vue imprenable sur les plaines et les forêts de St-Hubert.
La région vous offre de merveilleuses possibilités de balades, randonnées, marche nordique, ski de fond, courses d’orientation, jeux,...
L’aérodrome de St-Hubert est à 5 minutes de chez nous et vous pourrez y effectuer un baptême en planeur ou petit avion de tourisme

Le brame du Cerf attire chaque année de nombreux amateurs de nature et sensations (possibilité de balades organisées et guidées)
Du printemps jusqu’à l’automne, des dizaines de variétés de champignons comestibles apprécient le biotope de la région. Vous pourrez déguster chez nous les Cèpes de Bordeaux, Girolles, Trompettes,...
Des milliers de km de sentiers VTT sont accessibles depuis la maison. Pour les acharnés il y a de nombreuses courses organisées dans la région.
Lors de votre arrivée, nous vous offrirons toute la documentation sur les nombreuses activités de la région (musées, attractions touristiques, parcs à gibier, événements,...)
La forêt vous comblera de trésors : beaucoup d’espèces d’oiseaux, animaux, plantes, fleurs, ruisseaux,… De quoi passer des heures à contempler et respecter !
Le propriétaire des lieux, passionné de cuisine, vous propose des repas de qualité, bio et copieux ! Service irréprochable.

100% nature